fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPopust na telefone uz duplo više interneta

Popust na telefone uz duplo više interneta

Podgorica, 10. avgust – Telenor je svojim postpejd korisnicima koji odluče da kupe telefon na 12 ili 24 mjesečne rate omogućio dodatni popust i do sto eura na kupovinu uređaja. Korisnicima su na raspolaganju modeli renomiranih proizvođača iz bogate Telenorove ponude.

Pored toga, postpejd korisnicima koji kupe telefon na rate Telenor će automatski dodjeljivati duplo više interneta svakog mjeseca, sve vrijeme trajanja ugovora. Telenor će svojim korisnicima koji ne kupe telefon, a sklope ugovor na 24 mjeseca, takođe dodjeljivati duple gigabajte.

Telenor je pripremio i dodatna iznenađenja za svoje korisnike, koji mogu kupiti ,,Smartić satić“, pametni uređaj za djecu, po sniženoj cijeni od 5,49 eura mjesečno uz ugovor na 24 mjeseca. Zahvaljujući brojnim funkcionalnostima, pametni uređaj ,,Smartić satić” u velikoj mjeri doprinosi povećanju nivoa bezbjednosti i digitalne komunikacije sa djecom. Roditelji u svakom trnenutku dobijaju informacije o mjestu na kojem se nalazi dijete, a uređaj nudi i opciju video poziva i razmjene fotografija.

,,Smartić satić“ se po sniženoj cijeni može kupiti do kraja septembra.

Sve informacije o novim kampanjama dostupne su na www.telenor.me.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

 

Najčitanije