fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSPodijeljeno 300 nagrada potrošačima

Podijeljeno 300 nagrada potrošačima

Elektroprivreda Crne Gore organizovala je javno izvlačenje dobitnika nagradne igre  „RAČUN PLATI I NAGRADU UHVATI – DOBRA ENERGIJA“ koja je trajala od  01. do 30. novembra 2022. godine.

U bazi za izvlačenje 200 nagrada u vidu umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju našlo se čak 226.929  potrošača koji 30. novembra nisu imali dugovanja po osnovu utrošene električne energije.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada u vidu umanjenja od 100 eura na  računima za utrošenu električnu energiju našlo se 41.437  kupaca iz kategorije DOMAĆINSTVA koji su na dan 30.11.2022.godine imali stanje 0 eura, a koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, a izvlačenje je nadgledala komisija u sastavu: Nikola Đurović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Eleonora Albijanić, član, iz Sekotra za  korporativnu komunikaciju.

Nagrade su dobila domaćinstva iz skoro svih opština, a napominjemo da su u bazi EPCG u Podgorici i potrošači iz Danilovgrada, Tuzi i Zete, u bazi u Nikšiću potrošači iz Plužina, u bazi na Žabljaku potrošači iz Šavnika, a u bazi u Beranama i potrošači iz Andrijevice, Plava, Gusinja i Petnjice.

Spisak dobitnika biće objavljen u svim štampanim medijima i na web portalu www.epcg.com. Za sve informacije na raspolaganju je call centar 19100.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije