fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSOsmomartovska prodajna akcija Samsung S23 telefona uz Urban Neo 3

Osmomartovska prodajna akcija Samsung S23 telefona uz Urban Neo 3

Podgorica, 06. mart 2024. godine – Povodom Osmog marta Međunarodnog dana žena, kompanija MTEL ima posebnu prodajnu akciju Samsung S23 telefona i to uz najpopularniji Urban Neo 3 postpaid paket.

U želji da ovaj važan datum učini posebnim MTEL ima nevjerovatnu ponudu koja je idealna prilika za uživanje u vrhunskom Samsung iskustvu po nevjerojatno povoljnoj cijeni od samo 45 eura mjesečno, i to ukoliko dođu u MTEL poslovnicu i potpišu ugovor 7, 8 ili 9.marta.

Podsjećamo da u URBAN NEO 3 paketu korisnici na raspolaganju imaju 50GB Interneta i 15GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija). I to nije sve, jer korisnici svakog mjeseca dobijaju u okviru pretplate i 2 puta po 100GB za omiljene aplikacije (Instagram, Youtube i Tik Tok), kao i neograničene razgovore i SMS poruke u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Iz MTEL-a naglašavaju da ova posebna akcija traje samo tri dana stoga poručuju da svi koji žele da sebi ili svojim voljenima priušte Samsung S23 uz izuzetnu uštedu iskoriste ovu idealnu priliku.

Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Kompanija MTEL ovim putem ujedno svim ženama čestita praznik!

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije