fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSOd danas Addiko krediti u skladu s uvećanjem zarada

Od danas Addiko krediti u skladu s uvećanjem zarada

Podgorica, 21. januar 2022. – Addiko banka, u skladu s mjerama programa „Evropa sad“, već od danas postojećim i budućim klijentima omogućava podizanje keš kredita prema uvećanim iznosima zarade, shodno pozitivnim propisima.

Imajući u vidu svakodnevne izazove sa kojima se građani suočavaju, a sada i pojavu globalne  inflacije, Addiko banka želi da im izađe u susret i omogući da iskoriste poboljšanu kreditnu sposobnost odmah, prije nego ova mjera ekonomske reforme bude obračunata i realizovana.

Naime, građani  koji ispunjavaju kriterijume prema kreditnoj politici Banke, već od danas mogu da se prijave za gotovinske kredite u skladu s uvećanjem zarada koje će se početi isplaćivati od početka februara. Na ovaj način Banka podržava građane i u kontinuitetu gradi odnos sa klijentima zasnovan na uzajmnom povjerenju.

„Svijet se konstantno mijenja, a mi se trudimo da razmišljamo ispred drugih, kao i da to bude u korist poboljšanja kvaliteta života građana. Naš cilj je da pratimo promjene i da gradimo partnerski odnos sa našim sadašnjim i budućim klijentima. Ono što smo prepoznali kao potrebu, odmah smo realizovali i ponudili benefit podizanja keš kredita prema novom obračunu zarada, za sve klijente koji ispunjavaju kriterijume“ – izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

„Konstantno pratimo potrebe klijenata i nudimo inovativna rješenja kroz jednostavne i praktične proizvode. Pored toga što već sada primjenjujemo nove uslove prilikom apliciranja klijenata za kredit, omogućavamo im i da to učine iz udobnosti svoga doma, bez odlaska u Banku, putem našeg web site-a“ – izjavio je Ognjen Mijušković, direktor sektora prodaje proizvoda na malo.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Predlog za povećanje dječjeg dodatka bez podrške

Podgorica, (MINA) – Skupštine nije prihvatila predlog poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA da se...