fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSNorton 360: moćna višeslojna zaštita uređaja – sve u jednom rješenju!

Norton 360: moćna višeslojna zaštita uređaja – sve u jednom rješenju!

Savremeno funkcionisanje je nezamislivo bez interneta, podjednako na ličnom i poslovnom nivou. Uz sveprisutnost interneta, nažalost, sveprisutne postaju prijetnje i zlonamjerni sadržaji na internetu. Izloženost cyber napadima, čiji modaliteti evoluiraju, a broj raste, u prvi plan ističu važnost moćne internet zaštite.

Želimo maksimalnu bezbjednost naših korisnika na internetu, zato smo i kreirali povoljne pakete za jedan od najsavremenijih sistema zaštite uređaja – Norton 360.

Norton 360 zaštita koristi najbolje svjetske baze podataka o svim prijetnjama na internetu, koje se ažuriraju u realnom vremenu, i distribuira ih na vašu Norton 360 aplikaciju. Aplikacija skenira i uklanja zlonamjerni sadržaj, pružajući tako najbolju zaštitu za vaš uređaj (mobilni telefon, tablet i računar).

Ovu višestruko nagrađivanu uslugu pokreću AI i sigurnosna tehnologija, bazirane na naprednom mašinskom učenju.

Zašto Norton 360? 

  • Nudi zaštitu uređaja u realnom vremenu – Zaštita od virusa, špijunskog softvera (spyware), zlonamjernog softvera (malware) i ucjenjivačkog softvera (ransomware) i drugih online prijetnji.
  • Online zaštita od prijetnji – Napredna zaštita koja pomaže u zaštiti vaših privatnih i finansijskih podataka kada ste na internetu.
  • Smart Firewall za PC, Firewall za Mac – Prati protok podataka kada je vaš računar povezan na internet i blokira sve što je sumnjivo. Tako vaše lične fajlove i podatke na vašem uređaju štiti od zlonamjernih napada.
  • PC Cloud Backup – Skladište od 50 GB u Cloudu za čuvanje i zaštitu važnih fajlova i dokumenata. Prevencija za situacije kao što su kvar hard diska, krađa uređaja ili ucjenjivački softver (ransomeware).
  • Password Manager – Alati za jednostavno i sigurno kreiranje, čuvanje i upravljanje lozinkama, informacijama sa kreditne kartice i drugim kredencijalima.
  • Sigurna kameru – Automatski vas obavještava u slučaju pokušaja neovlašćenog pristupa vašoj web kameri na računaru i blokira taj pristup.
  • Siguran VPN – Sigurni ste na internetu i kad se povežete na WiFi, kod kuće ili napolju. Dodajte enkripciju da biste zaštitili svoje podatke kao što su lozinke i bankovni podaci.

 Jedna pretplata omogućava zaštitu za više uređaja, uz mogućnost odabira nekog od paketa po cijeni već od 1,86 €/mj.

Aktivaciju usluge možete zatražiti u našim poslovnicama.

Detalnije informacije o modalitetima Norton 360 zaštite i dostupnim paketima za privatne i poslovne korisnike, dostupne su na našem sajtu.

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije

Živković: Vlast nesposobnost krije progonom neistomišljenika

Podgorica, (MINA) – Crnogorska vlast svoju nesposobnost krije institucionalnim progonom neistomišljenika, ocijenio je predsjednik...