fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSKompanija Petrol otvorila svoje 500 prodajno mjesto

Kompanija Petrol otvorila svoje 500 prodajno mjesto

Mengeš, 24. januar 2019. – Kompanija Petrol je otvorila jubilarno 500. prodajno mjesto, čime odlučno prati postavljenu strategiju u okviru koje do 2022. godine treba da bude više od 540 prodajnih mjesta u regionu. Radi se o novom Petrolovom prodajnom mjestu izgrađenom po najnovijim i najmodernijim standardima, koje kupcima nudi široku paletu različitih trgovačkih proizvoda, jela iz programa mini Fresh i mogućnost obavljanja brojnih usluga, kao što su uplata loto listića, sportsko klađenje i kupovina ulaznica za koncerte. Danas je na prodajnom mjestu Mengeš održano zvanično otvaranje, na kom je predsjednik uprave Petrola Tomaž Berločnik predstavio stratešku ulogu prodajnih mjesta za poslovanje Petrola.

Kao što diktira naša misija u vezi s prodajnim mjestima na tržištima Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije, vodimo računa o odličnoj energiji na putu i, što nas posebno raduje, ljudi su prodajna mjesta prihvatili kao svoja“, rekao je Tomaž Berločnik, predsjednik uprave Petrola. Na ovaj način kompanija Petrol prati ambiciozno postavljenu strategiju 2018–2022, u sklopu koje do 2022. godine u regionu treba da bude više od 540 Petrolovih prodajnih mjesta.

Kompanija Petrol nudi odlično, sveobuhvatno i održivo korisničko iskustvo

Osim obezbjeđivanja profitabilnost i poslovnog rasta, kompanija Petrol se sa namjerom kvalitetnog izvođenja strateškog plana obavezala na održivi razvoj. Više nego ikada ranije u fokus su postavili klijenta, kome pristupaju višekanalno, sveobuhvatno i tokom cijelog života. Petrolova prodajna mjesta su još uvijek najveći zaštitni znak kompanije koja se sve više transformiše iz trgovca naftom u sveobuhvatnu energetsku kompaniju. „U skladu sa strategijom poboljšavamo kvalitet života svih naših učesnika, njegujemo lojalnost klijenata i održivo vodimo računa o pravoj energiji za život. Razvijamo sveobuhvatna i održiva rješenja u oblastima energetike, trgovine, mobilnosti i naprednih usluga, a sve zajedno sa kvalitetnim partnerstvima i inovativnošću povezujemo u odlično korisničko iskustvo. Bez obzira na „e-razvoj“ i dalje ćemo ulagati u razvoj benzinskih servisa koji će, po našem mišljenju, još neko vrijeme igrati veoma bitnu ulogu“, dodao je Berločnik. Do 2022. godine broj Petrolovih prodajnih mjesta u regionu treba još da raste: Slovenija (319→327); Hrvatska (106→121); Bosna i Hercegovina (40→42); Srbija (13→30); Crna Gora (11→17).

Novo prodajno mjesto Mengeš

Prodajno mjesto, koje je pravi primjer najmodernijeg prodajnog mjesta, ima trgovački dio veličine 92 m², u kome se osim standardnog prodajnog trgovačkog programa nalazi i program mini Fresh. Na platformi za točenje nalaze se tri ostrva za točenje koja osim dizela i 95/100 oktanskog benzina nude točenje AdBlue tečnosti i autogasa (LPG) za pogon vozila. Na prodajnom mjestu nalazi se najsavremenija ručna auto-praonica za kombi vozila i pokrivena ručna auto-praonica za putnička vozila, kao i usisivač. Moguća je i kupovina gasa u bocama. U sklopu prodajnog mjesta postoji i bar sa terasom. Na prodajnom mjestu Mengeš o zadovoljstvu klijenata brinuće osam redovno zaposlenih prodavaca i jedan student.

kontakt pošiljaoca:  direktor Korporativne komunikacije Aleksander Salkič E-mail: [email protected]

Telefon: +386 41 789 609

Najčitanije