fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSJoš bolji Extra Trio: niža pretplata, internet do 500 Mbps, dodatni Extra...

Još bolji Extra Trio: niža pretplata, internet do 500 Mbps, dodatni Extra TV u kući

Još bolji Extra Trio sa još bržim kućnim internetom, Extra TV-om i na drugom televizoru, mobilnim internetom i nižom pretplatom – riječ je o novoj ponudi Crnogorskog Telekoma namijenjenoj onima koji se za ovaj servis odluče do kraja aprila.

Telekom je za sve korisnike koji u tom periodu odaberu Extra Trio paket pripremio poklon mobilni internet sa 10 GB mjesečno, fleksibilan, lako prenosiv, idealan za vikendice ili izlete. Korisnici L i XL paketa, osim SIM kartice sa gigabajtima pogodne za pametne telefone i tablete, dobijaju i bežični 4G WiFi mobilni ruter na koji se može povezati do 10 uređaja. Nakon potrošenih gigabajta, korisnici mogu da nastave surfovanje aktivacijom povoljnih dodatnih opcija.

Niža mjesečna pretplata u iznosu od 14,49 eura tokom 3 ili 6 mjeseci, očekuje korisnike koji to postanu tokom promotivnog perioda, i to popust u trajanju od 6 mjeseci ukoliko su novi korisnici interneta ili Extra TV-a, odnosno popust od 3 mjeseca ukoliko su novi korisnici oba ova servisa.

Dodatno, korisnici Trio paketa tokom ove kampanje dobijaju besplatno i dodatke za povećanje brzine kućnog interneta, i to do brzine od 40 Mbps za vDSL tehnologiju i do čak 500 Mbps za optiku, u zavisnosti od tehnologije koja je dostupna na lokaciji kao i Extra Trio paketa.

Nove korisnike L i XL paketa očekuju i besplatna oprema i Extra TV pretplata za drugi uređaj tokom trajanja ugovora, kako bi mogli da uživaju u TV sadržaju u više prostorija u istom domu.

Promotivna ponuda važi za nove Extra Trio korisnike kao i one koji do kraja aprila odluče da produže ugovor. Ruteri za 4G internet su dostupni dok traju zalihe.

Detalji o novoj ponudi mogu se pronaći na sajtu www.telekom.me

Kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije