fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSGodišnje druženje sa medijima - Pokretač inovacija i posvećenost zajednici

Godišnje druženje sa medijima – Pokretač inovacija i posvećenost zajednici

Druženje sa medijima održano je 12. decembra u duhu novogodišnjih praznika, a domaćin ovog posebnog događaja bio je Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice.

Tokom događaja, izvršni direktor, Vasilis Panagopoulos, istakao je zahvalnost medijima na profesionalnom radu, praćenju i izvještavanju o aktivnostima od značaja za energetski sektor. On je naglasio koliko je njihova uloga važna u jačanju informisanosti društva u našoj zemlji.

Protekla godina za Jugopetrol bila je uspješna, sa različitim projektima i aktivnostima koje su dodatno unaprijedile usluge i doprinijele društvenoj zajednici.

Najavljeni su projekti za narednu godinu, uključuju znacajnu rekonstrukciju Barskog terminala, digitalizaciju sistema, ugradnju većeg broja električnih punjača, kao i brojne inicijative u oblasti društvene odgovornosti.

Jugopetrol je ponosan što je sponzor Crnogorskog Olimpijskog Komiteta, pokazujući time posvećenost podršci sportskoj izvrsnosti.

Svi ovi planovi svjedoče o posvećenosti Jugopetrola inovacijama, održivosti i podršci zajednice.

Jugopetrol je najavio i početak još jedne nagradne igre „EKO vozi i osvoji“, koja počinje u srijedu,  20. decembra, u kojoj će kupci imati priliku da osvoje jednu od 50 vrijednih nagrada uključujući električne bicikle i EKO vaučere. Glavna nagrada je Mercedes Benz B180, mild hibrid. Više o nagradnoj igri saznajte na linku.

Najčitanije