fbpx
NaslovnicaMINA ServisiMINA OTSCrnogorski Telekom: Prijave za veliko regionalno eSport takmičenje otvorene do 4. septembra

Crnogorski Telekom: Prijave za veliko regionalno eSport takmičenje otvorene do 4. septembra

Crnogorski Telekom, Hrvatski Telekom i Makedonski Telekom pokrenuli su veliko regionalno takmičenje Telekom eSports Championship, na kojem će takmičari iz ove tri zemlje odmjeriti snage u tri igre – Counter Strike, Rocket League i FIFA22. Zainteresovani se mogu prijaviti od 25. avgusta do 4. septembra putem linka https://telekom.faceit.com. Takmičenje se završava vikendom finala u novembru, i to 18. novembra kada je finale Rocket League, 19. novembra finale FIFA22, i 20. novembra finale u Counter Strike-u.

Nagradni fond iznosi 21.800 eura i pobjednici će moći da osvoje sljedeće nagrade: prva četiri mjesta u igri Counter Strike mogu osvojiti ukupno 15.000 eura, ukupno 4.400 eura predviđeno je za prva četiri mjesta u igri Rocket League, dok će prva četiri mjesta u igri FIFA22 moći osvojiti ukupno 2.200 eura.

Telekom eSports Championship namijenjen je amaterima, ali i profesionalcima, koji žele da se povežu s ljudima istih interesovanja, upoznaju se i zabave. Ipak, takmičenje neće biti namijenjeno samo zabavi; njegov cilj je takođe edukacija i promovisanje jednakosti u gejming industriji, borba protiv govora mržnje, i briga o sebi. Tako će sastavni dio takmičenja biti različite aktivnosti koje podstiču razvoj novih vještina korisnih za takmičare i gledaoce.

„Telekom od danas omogućava novo iskustvo korisnicima koji su zainteresovani za gejming. Naše takmičenje će imati profesionalnu organizaciju, vrhunske platforme i značajan fond nagrada i kao takav obećava priliku za odličnu zabavu i nova poznanstva.

Ne manje važno je i široj javnosti približiti da eSport nije samo igra, već i prilika za promovisanje vrijednosti važnih mladima i borbu protiv stereotipa. Posebno nam je zadovoljstvo što i korisnicima u Crnoj Gori donosimo novo i napredno iskustvo u regionalnom formatu“, ističe Marjan Popović, vođa službe za multimedijalne sadržaje u Crnogorskom Telekomu.

 Više informacija o Telekom eSports Championshipu može se pronaći na stranici https://telekom.faceit.com

kontakt pošiljaoca: [email protected]

Najčitanije