fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZZZ sprovodi mjere u cilju zaštite javnog zdravlja

ZZZ sprovodi mjere u cilju zaštite javnog zdravlja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Zavod za zapošljavanje (ZZZ) će, zbog složene epidemiološke situacije i u skladu sa preporukama Vlade i Nacionalnog koordinacionog tijela, sprovoditi sve neophodne mjere kako bi se obezbijedili uslovi za nesmetanu zaštitu javnog zdravlja i spriječilo širenje novog koronavirusa.

ZZZ je, u cilju zaštite svih korisnika prava i usluga i svojih zaposlenih, za potrebe rada u vrijeme trajanja privremenih mjera otvorio mailove radi komunikacije sa strankama za sve opštine.

Mejl za Podgoricu je [email protected], Cetinje [email protected], Danilovgrad [email protected], Tuzi [email protected], opštinu u okviru glavnog grada Golubovci [email protected], Bar [email protected], Ulcinj [email protected], Budvu [email protected], Nikšić [email protected], Šavnik [email protected], Plužine [email protected], Berane [email protected] i Andrijevicu [email protected].

Mejl za Rožaje je [email protected], Petnjicu [email protected], Plav [email protected], Gusinje [email protected], Bijelo Polje [email protected], Mojkovac [email protected], Kolašin [email protected], Herceg Novi [email protected], Kotor [email protected], Tivat [email protected], Pljevlja [email protected] i Žabljak [email protected].

“ZZZ moli poslodavce da izvještaje o stručnom osposobljavanju osoba sa stečenim visokim obrazovanjem dostavljaju putem navedenih vanrednih mailova”, navodi se u saopštenju.

Zavod je još jednom apelovao na sve korisnike prava i usluga da se, prilikom dolaska u biroe rada, pridržavaju svih propisanih mjera kako bi doprinijeli obezbjeđivanju uslova za nesmetanu zaštitu javnog zdravlja i sprečavanje širenja koronavirusa.

Najčitanije