fbpx
7.8 C
Podgorica
December 7, 2021.
Naslovnica Glavna vijest Zlouprijebili logo i akronim PKCG

Zlouprijebili logo i akronim PKCG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komora (PKCG) obavijestila je svoje članice i širu javnost da je neko zloupotrijebio ime te institucije, akronim i logo, zbog čega je podnijela odgovarajuću prijavu Upravi policije.

“PKCG su kontaktirale svoje članice kojima se posredstvom e-maila obratilo NN lice, pozivajući privredna društva da svoje podatke upišu u registar privrednih subjekata uz određenu finansijsku nadoknadu”, navodi se u saopštenju.

U mejlu i domenu sajta na kojem najavljuju svoj registar-bazu, koriste akronim Privredne komore Crne Gore: PKCG, kao i logo sličan zvaničnom logou PKCG.

“Na taj način je povrijeđen i interes organa državne uprave koji je nadležan za registra privrednih subjekata”, dodaje se u saopštenju.

Iz PKCG su obavijestili sve njihove članice i širu javnost da Privredna komora nema veze sa tim, već da je neko zloupotrijebio ime te institucije, kako bi se u svojim namjerama predstavio i prikazao kredibilnim.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sjutra potpisivanje ugovora o sufinansiranju ICT klastera Cortex

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja organizovaće sjutra svečano potpisivanje ugovora o sufinansiranju ICT...