fbpx
NaslovnicaGlavna vijestVlada odobrila ToMontenegru još tri miliona EUR

Vlada odobrila ToMontenegru još tri miliona EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada je danas odobrila avio-kompaniji ToMontenegro dodatnih tri miliona EUR, kako bi se obezbijedili neophodni uslovi za njeno normalno funkcionisanje i otpočinjanje obavljanja djelatnosti u što kraćem roku.

Vlada je, kako je objašnjeno iz njene Službe za odnose s javnošću, danas usvojila Informaciju o uplati tri miliona EUR avio-kompaniji ToMontenegro, čime je njen osnovni i uplaćeni kapital povećan na 23 miliona EUR.

“Tim povodom je zaduženo Ministarstvo finansija i socijalnog staranja da uplati tri miliona EUR, čime se osnovni i uplaćeni kapital preduzeća uvećava na 23 miliona EUR”, navodi se u saopštenju nakon sjednice Vlade.

Odobrena sredstva bi, kako je objašnjeno, trebalo da obezbijede neophodne uslove za normalno funkcionisanje preduzeća, kako bi u što kraćem roku počelo da obavlja djelatnost.

Vlada je danas donijela i izmjene odluke o osnivanju preduzeća za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju ToMontenegro, kojom je promijenjeno sjedište za obavljanje djelatnosti kompanije.

Najčitanije