fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVelja Spila nova uređena plaža u Luštici Bay

Velja Spila nova uređena plaža u Luštici Bay

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Posjetioci Luštice Bay i uvale Trašte ovog ljeta moći će da uživaju na novoj uređenoj plaži Velja Spila, koja će ponuditi uređeni prilaz, osposobljeni parking prostor kao i plažni bar sa plažnim mobilijarom.

Iz Luštica Developmenta je saopšteno da Velja Spila važi za oazu mira i uživanja za ljubitelje plaža na otvorenom moru, van naseljenih mjesta, a nalazi se u zoni novog turističkog grada na Jadranu, Luštici Bay.

„Plaža dužine oko 100 metara obuhvata površinu od 1,42 hiljade metara kvadratnih od čega će oko polovine kupališta imati status javne plaže i neće sadržati plažni mobilijar“, navodi se u saopštenju.

Mali plažni bar “21 beach club” sa terasom, kojim upravlja privatni operater, nalaziće se u zoni sa plažnim mobilijarom, a gostima će od devet do 20 sati biti dostupni tuševi, spasilačka služba ali i zabava u vidu lajv bend i di-džej nastupa svakoga dana od 16 do 19 sati.

“Pored plaže hotela Čedi i kupališta Velja Spila, uskoro se očekuje otvaranje Almara Luštica Bay plažnog kluba na Oblatnom čime se Luštica Bay pozicionira kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote”, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije

Vremenska prognoza: Danas promjenljivo, do 19 stepeni

Podgorica, (MINA) – U južnim predjelima Crne Gore jutros se očekuje povećana oblačnost, ponegdje...