fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUlaganjima i unapređenjem infrastrukture do boljeg života građana

Ulaganjima i unapređenjem infrastrukture do boljeg života građana

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Višemilionska ulaganja u Plav imaju za cilj još snažniju valorizaciju mnogobrojnih potencijala tog kraja, a unapređenje putne, komunalne i druge infrastrukture doprinijeće kvalitetnijem razvoju grada i boljem životu građana, ocijenio je premijer Duško Marković.

On je, čestitajući rukovodstvu grada Dan Opštine Plav, kazao da se primjer onoga što je vjekovna vrijednost Crne Gore – multietnički i multikonfesionalni sklad, u tom gradu konstantno potvrđuje.

“Ujedinjeni u potrebi sveukupnog razvoja, zajedno gradimo evropsku Crnu Goru. Višemilionska ulaganja u Plav, u mandatu ove Vlade, imaju za cilj još snažniju valorizaciju mnogobrojnih potencijala ovog kraja – turističkih, poljoprivrednih, prerađivačkih i energetskih“, saopšteno je iz Markovićevog Kabineta.

Marković je rekao da vjeruje da će mnogi Plavljani, ali i dijaspora, prepoznati prilike za pokretanje i unapređenje biznisa koje se nude u kontinuitetu, pa i kroz treći paket socio-ekonomskih mjera vrijedan 1,2 milijarde, i iskoristiti šansu za svoju budućnost i bolji život.

Najčitanije