fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU utorak organizuju Dan sa investitorima

U utorak organizuju Dan sa investitorima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom organizovaće u utorak prvi Dan sa investitorima, na kojem će predstavnici kompanije akcionarima i investitorima predstaviti prošlogodišnje poslovne rezultate, planove i očekivanja u ovoj godni i odgovoriti na pitanja u vezi poslovnih procesa i strateških odluka.

Iz Telekoma su pozvali zaniteresovane akcionare i investitore da se do petka prijave na mejl [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

„U naslovu mejla potrebno je istaći ‘Prijava za 1. Dan sa investitorima Crnogorskog Telekoma’, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i mejl adresu za kontakt“, objasnili su iz kompanije.

Dan sa investitorima održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku.

Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Iz Telekoma su saopštili da su već 15 godina jedini telekomunikacioni operator u Crnoj Gori čijim se akcijama trguje na berzi, što podrazumijeva jedinstvenu, maksimalnu transparentnost, a ujedno i posebnu odgovornost kompanije prema akcionarima i investitorima.

„Organizovanjem sastanka, odnosno izvještavanja, naša kompanija se pridružuje praksi najboljih evropskih, kojima je transparentnost preduslov ostvarivanju dobrih poslovnih rezultata. Dan sa investitorima organizujemo kako bismo zainteresovane upoznali sa poslovanjem, situacijom na tržištu telekomunikacija, regulatornim i drugim obavezama operatora, te inicijativama koje realizujemo ili planiramo za naredni period“, zaključili su iz Telekoma.

Najčitanije