fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Tuzima nova poslovnica Pošte

U Tuzima nova poslovnica Pošte

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Tuzima, u zgradi Opštine, danas je otvoren šalter Pošte Crne Gore.

Kako je saopšteno iz Pošte, radno vrijeme tog šaltera biće od osam do 16 sati, radnim danima.

Navodi se da su otvaranju su prisustvovali izvršni direktor Pošte Dragan Tufegdžič, predsjednik Odbora direktora Igor Bulatović, predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i predsjednik Skupštine Fadilj Kajošaj.

Iz Pošte su kazali da su sagovornici konstatovali da će šalter značajno olakšati procedure građanima Tuzi, prilikom njihove posjete Opštini.

„Stanovnicima Tuzi na ovoj adresi će biti na raspolaganju usluge plaćanja računa, uplate novca na žiro račun, slanje pisama, paketa, Post Express i EMS pošiljka, telegrama i luksuznih telegrama s poklonom, kao i usluge elektronskog transfera novca”, kaže se u saopštenju.

Kako su naveli, širenje mreže poslovnica Pošte ima za cilj da korisnicima obezbijedi dostupnost usluga na većem broju adresa, što bliže njihovom mjestu stanovanja, i da omogući ekspresno i kvalitetno sprovođenje procesa.

„Otvaranjem šaltera Pošte u zgradi Opštine Tuzi, naši korisnici će na licu mjesta moći da završe neophodne uplate i da na taj način uštede svoje vrijeme“, naveli su iz Pošte.

Iz Pošte su naveli da je dokaz za to da im je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu i to što su progresivno krenuli sa procesom otvaranja poslovnica, njihove adaptacije i modernizacije.

„Pa smo u veoma kratkom roku, nakon novih poslovnica u Podgorici i Budvi, danas i stanovnicima Tuzi olakšali pristup našim uslugama. Sa ovom praksom nastavićemo i u narednom periodu, obuhvatajući sve regione Crne Gore“, dodali su iz Pošte.

Navodi da se je pošta 81104 na Starom aerodromu danas počela sa radom na novoj adresi, u neposrednoj blizini stare poslovnice, LA-4 Stari aerodrom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije