fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda predstavljena na Arapskoj turističkoj berzi

Turistička ponuda predstavljena na Arapskoj turističkoj berzi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovala je samostalno predstavljanje turističke ponude Crne Gore na Arapskoj turističkoj berzi.

Državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Damir Davidović i direktorica NTO Željka Radak Kukavičić, koji predvode delegaciju Crne Gore, razgovarali su sa zainteresovanim turističkim poslenicima o mogućnostima za uspostavljanje saradnje.

“Imajući u vidu rastuće turističke i investicione potencijale regiona Bliskog istoka i predstojeće učešće Crne Gore na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju, NTO, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Tivta, Kotora, Budve i Podgorice, po prvi put, organizovala je samostalno predstavljanje turističke ponude Crne Gore na Arapskoj turističkoj berzi, koja se održava od 28. aprila do 1. maja, u Dubaiju”, kaže se u saopštenju.

Kako je saopšteno iz NTO, u razgovorima je ocijenjeno da Crna Gora, kao turistička destinacija sa bogatom i raznovrsnom ponudom, ima veliku šansu da se pozicionira na tom tržištu i privuče turiste tog regiona, prvenstveno zbog atraktivne ponude sjevernog dijela zemlje, budući da je upravo taj segment ponude ono što preferiraju turisti sa tog podneblja.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije