fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTržište Mađarske ima značajan potencijal za Crnu Goru

Tržište Mađarske ima značajan potencijal za Crnu Goru

Budva, (MINA-BUSINESS) – Tržište Mađarske ima značajan potencijal za Crnu Goru kao turističku destinaciju, imajući u vidu dobru avio-povezanost posredstvom niskobudžetne kompanije Wizz Air koja leti na relaciji Budimpešta – Podgorica, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva (TOB).

TOB učestvuje na Around The World Live Roadshow-u koji se održava u Mađarskoj i obuhvata prezentacije, sastanke, radionice i nagradne igre kroz koje se ponuda destinacije predstavlja turističkoj privredi te zemlje.

Around The World Live Roadshow je prije svega namijenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama i održava se u četiri grada Mađarske – Đeru, Budimpešti, Debrecinu i Segedinu.

“Iniciran je i organizavan od globalnog udruženja i marketinške agencije Aviareps, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija”, rekli su iz TOB-a.

Tokom boravka u Budimpešti, predstavnici TOB-a su nakon prezentacije održali sastanke sa nekim od najvećih turističkih agencija sa tržišta Mađarske – IBUSZ, OTP Travel, Proko Travel, BCD Travel, Vista Travel Agency.

“Utisci sa ovih susreta su više nego pozitivni, za Budvom vlada veliko interesovanje, a sve navedene agencije planiraju da Budvu uvrste u svoju ponudu za narednu sezonu”, navodi se u saopštenju.

Nakon promocije u Đeru i Budimpešti, slijede prezentacije i sastanci sa turističkom privredom u Debrecinu i Segedinu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije