fbpx
NaslovnicaMINA BusinessStudijska posjeta turističkih agencija iz Srbije

Studijska posjeta turističkih agencija iz Srbije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Crnoj Gori ove sedmice u studijskoj posjeti borave predstavnici više turističkih agencija iz Srbije, kako bi se upoznali sa ponudom tri primorska grada u Boki kotorskoj.

Predstavnici turističkih agencija Kon Tiki, Big Blue, Odeon World Travel, Ponte Travel, Eurojet, Travel Partner, Olympic Travel i kompanije Gazprom Neft bi tokom studijske posjete trebalo da se upoznaju sa turističkom ponudom Herceg Novog, Tivta i Kotoram, prenosi Mediabiro.

Planirano je da predstavnici turističkih agencija i kompanije Gazprom Neft posjete nautička naselja Porto Montenegro, Luštica Bay i Portonovi i upoznaju se sa ponudom hotela One&Only, Chedi Luštica Bay, Regent Porto Montenegro, Palma, Nikki Beach, Blue Kotor Bay, Cattaro, Lazure i Palmon Bay.

Agencije iz Srbije su pokazale interesovanje za organizaciju posjeta i tokom perioda van sezone, kako individualnih turističkih putovanja, tako i poslovnih. Oni su kazali da Boka kotorska raspolaže izuzetnom ponudom, koja je poslednjih nekoliko godina značajno unaprijeđena i može da privuče i najzahtjevniju klijentelu.

U kotorskom hotelu Cattaro u utork je održana radionica sa turističkom privredom za područje Boke kotorske, na kojoj su predstavnici privrede razmijenili informacije sa agencijama iz Srbije i dogovorili buduću saradnju. Nakon radionice upriličen je i sastanak u Herceg Novom, u hotelu Lazure, sa predstavnicima Air Montenegro i hotelijerima na kojem se razgovaralo o kreiranju paket aranžmana koji će uključivati avio karte na relaciji Beograd-Tivat i smještaj u hotelima.

To je jedna od aktivnosti koju turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Kotora rade na promociji ponude destinacije za period ovogodišnje postsezone, ali i glavne sezone u narednoj godini.

U narednom periodu planirane su posjete medija i nastavak aktivnosti na boljoj promociji ponude gradova, kako na tržištu regiona, tako i na međunarodnom.

Studijsku posjetu su realizovale turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Kotora, sa nacionalnom avio kompanijom Air Montenegro, i u saradnji sa TU magazinom iz Beograda.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije