fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPokrenuli kampanju u cilju turističke promocije seoskih predjela

Pokrenuli kampanju u cilju turističke promocije seoskih predjela

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Meanderbug, društveni biznis koji se bavi razvojem seoskog turizma, pokrenuo je kampanju #findME Montenegro, čiji je cilj da turistima iz inostranstva prikaže rijetko poznate seoske predjele Crne Gore.

Iz Meanderbug-a su agenciji Mina-business kazali da je kampanja #findME Montenegro inspirisana kampanjama nacionalnih turističkih organzacija Irske, Norveške i Njemačke, koje su, svaka na svoj način, odgovorile na izazove koje je donijela pandemija koronavirusa, u vidu promotivih spotova koji naglašavuju ljepote tih zemalja.

“Meanderbug svojom kampanjom promoviše osjećaj mira koji pruža crnogorsko selo. U fokus je stavljena jedna majka kojoj je ovakav odmor najpotrebniji, a video prati njen put kroz Lukavicu i Župu Nikšićku, gdje zajedno sa porodicom uživa u crnogorskim tradicionalnim specijalitetima”, objasnili su iz Menaderbug-a.

Porodica Boone, koja se pojavljuje u promo spotu, je porijeklom iz Amerike, a prije sedam godina su odlučili da se presele u Crnu Goru koju sada zovu svojim domom.

“Brit Boone je ovdje osnovao Meanderbug, inspirisan ljepotama i prilikama koje nudi seoski turizam u Crnoj Gori”, rekli su iz Menaderbug-a.

Meanderbug je booking platforma usmjerena na promociju seoskog i avanturističkog turizma u Crnoj Gori, a posluje sa preko 100 seoskih domaćinstava i vodiča širom zemlje.

Video koji je dostavio Menaderbug  je dostupan na linku https://www.youtube.com/watch?v=thVpYstIB5Y

Najčitanije