12.4 C
Podgorica
March 31, 2020.
Naslovnica Business Top Story Otvaranje Portonovi rizorta tokom ljetnje sezone

Otvaranje Portonovi rizorta tokom ljetnje sezone

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Portonovi rizort, jedan od najprestižnijih na Mediteranu, trebalo bi da bude otvoren tokom ljetnje sezone, a D-Marin Portonovi Marina u maju.

Iz kompanije je saopšteno da je Portonovi rizort, čiji je glavni investitor kompanija Azmont Investments, jedan od najvećih evropskih turističkih projekata tog tipa.

„Odbrojavanje do otvaranja Portonovi rizorta na ljeto počelo je učešćem na moskovskom sajmu nautike“, navodi se u saopštenju.

Međunarodni sajam nautike u Moskvi pripada najvećim globalnim događajima u oblasti jahtinga i nautike, a posebnu pažnju privlači kod ljubitelja rekreativnog plovljenja i sportova na vodi.

„D-Marin Portonovi marina ima jedan od najistaknutijih štandova na ovom prestižnom sajmu, s obzirom na to da se otvaranje ove marine željno iščekuje u svijetu međunarodne nautičke industrije“, rekli su iz Portonovog.

Sa najvišim standardom svjetskog nivoa usluge, the D-Marin Portonovi Marina će vlasnicima super jahti i ljubiteljima nautike pružiti priliku da gostuju u lukama na Jadranu i širom Mediterana uz privilegovan pristup koji će imati kao članovi marine.

„Dizajnirana za prijem brodova do 120 metara dužine kapaciteta 238 vezova, D-Marin Portonovi Marina je opremljena najnaprednijom tehnologijom pružajući servis najvišeg nivoa“, dodaje se u saopštenju.

D-Marin Portonovi Marina će poželjeti dobrodošlicu plovilima i super jahtama koje žele da istražuju mediteransku, jadransku i dalmatinsku obalu, u isto vrijeme služeći i kao granični prelaz.

„D-Marin Portonovi Montenegro Marina će u svojoj ponudi imati i dodatne pogodnosti poput snabdijevanja vodom, električnom strujom, korišćenja tuš kabina, servisa za pranje odjeće i benzinske stanice, heliodrom, šoping i sofisticirana ponuda restorana na samoj obali mora samo su dio programa rizorta koji će cijele godine u ponudi imati različite aktivnosti“, rekli su iz Portonovog.

Pored raznovrsne ponude koja će biti klijentima na raspolaganju, menadžment marine posvetiće posebnu pažnju samom odnosu sa klijentima, kao i visokom nivou direktne usluge. Klijent koji postane dio D-Marin grupe i član D-Marin Portonovi marine, imaće poseban set povlastica u drugim D-Marin marinama širom Mediterana, poput dana besplatnog veza.

„Stanovnici Portonovog će moći da biraju između 214 stanova u prvoj fazi izgradnje obalnog rezidencijalnog dijela Portonovi naselja i Marina rezidencija koje čine jednospratnice, penthausi i vile u čijem će se sklopu nalaziti restorani, butici, galerije i saloni najprestižnije svjetske ponude i D-Marin Portonovi marina duž 1,8 kilometara obale“, kazali su iz Portonovog.

Prvi One&Only u Evropi čije je otvaranje planirano za ljetnju sezonu naredne godine, u svojoj će ponudi imati 113 hotelskih soba i deset brendiranih vila na samoj obali sa privatnim vezovima i plažama.

Globalno prepoznati Espace Chenot Heath Wellness Spa će svojim klijentima pružiti usluge najvišeg zdravstvenog ranga kroz svoj naučno utemeljen wellness program u 17 ordinacija.

„Portonovi započinje novu epohu elitnog turizma u Crnoj Gori. Postavljajući je među najatraktivnije jahting destinacije širom svijeta, garantujući najviši nivo kako turističke, kao i lifestyle usluge najvišeg nivoa iz oblasti turizma i kvaliteta života, Portonovi će unijeti nov duh u Bokokotorski zaliv, a posebno Herceg Novi“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Cijene nafte pale ispod 23 USD

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte potonule su u ponedjeljak na međunarodnim tržištima ispod...