fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOd danas Addiko krediti u skladu s uvećanjem zarada

Od danas Addiko krediti u skladu s uvećanjem zarada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka, u skladu s mjerama programa Evropa sad, već od danas postojećim i budućim klijentima omogućava podizanje keš kredita prema uvećanim iznosima zarade, shodno pozitivnim propisima.

Pomoćnica direktora Sektora prodaje proizvoda na malo u Addiko banci, Milena Dragićević, kazala je da, prateći promjene i imajući u vidu svakodnevne izazove sa kojima se građani suočavaju svakodnevno, Addiko banka želi da im izađe u susret kako bi poboljšali kvalitet života.

“Banka želi da omogući građanima da iskoriste poboljšanu kreditnu sposobnost odmah, prije nego ta mjera ekonomske reforme bude obračunata i realizovana”, rekla je Dragićević.

Ona je kazala da to podrazumijeva da će se klijentima koji im se obrate od danas, prilikom izračuna i dobijanja kreditne ponude, koristiti informacije o uvećanim iznosima zarada čija isplata je planirana za kraj ovog odnosno početak narednog mjeseca.

“To podrazumijeva da svi građani koji ispunjavaju kriterijume prema kreditnoj politici banke, već od danas mogu da iskoriste pravo i podignu kredit na bazi intervjua i onih informacija koje im daju, sve u skladu sa zakonom, odnosno usvojenim budžetom”, dodala je Dragićević.

Sa druge strane, kako je rekla, konstantno prate potrebe klijenata i kroz inovativna rješenja omogućavaju niz pogodnosti.

“Uz novinu sa kojom danas startujemo, naši postojeći i budući klijenti sve zahtjeve za kredit mogu podnijeti bez dolaska u banku koristeći online pristup odnosno našu web stranicu”, zaključila je Dragićević.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije