fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNPCG predstavili promotivni spot

NPCG predstavili promotivni spot

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG) predstavili su simbolično, na Dan državnosti, promotivni spot pod nazivom Priroda je moj dom, koji bi trebalo da doprinese njihovoj i turističkoj promociji Crne Gore.

Direktor NPCG, Elvir Klica, kazao je da spot, pored kadrova iz svih pet nacionalnih parkova, prikazuje i njihove stanovnike – životinje koje prepoznatljivom melodijom pjevaju o prirodi.

„Ponosno promovišu i slave sigurnost, slobodu i vječnost svog doma. Isto kao što i mi danas ponosno slavimo sigurnost i vječnost naše Crne Gore“, poručio je Klica.

Autor spota Miki Dragićević, kazao je da je to proizvod rada velikog broja ljudi, kako stručnjaka iz NPCG, tako i produkcionog tima koji je imao izuzetno zahtjevan zadatak da uklopi sve zvuke prirode u jednu priču.

„Vodili smo računa o tome da spot prati savremene trendove turističkih filmova, da bude kratak i jasan. Ovoga puta prepustili smo stanovnicima nacionalnih parkova da pričaju umjesto nas. Ovo je emocija iz prirode i poziv njenih stanovnika da svi posjete nacionalne parkove i našu zemlju“, rekao je Dragićević.

On je zahvalio Sulejmanu Beći Kujeviću na postavci muzike, kao i produkcionom timu Baneta Zdravkovića i dodao da je spot već počeo festivalski život i da je pripremljen i za promociju na inostranom tržištu.

Turistički radnik i promoter spota za njemačko tržište, Mišel Bader kazao je da mu je čast što će imati priliku da spot predstavi u Njemačkoj.

„Spot je urađen po svjetskim standardima savremenog turističkog filma i na poseban način poziva turiste iz Njemačke da posjete Crnu Goru. Posebno me raduje to što je poziv upućen preko prirode i njenih stanovnika. Svi zajedno moramo raditi na promociji Crne Gore“, poručio je Bader.

Najčitanije