fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNeograničeni razgovori ka fiksnim mrežama

Neograničeni razgovori ka fiksnim mrežama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel je u novoj prodajnoj akciji, za sve koji žele usluge kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, omogućila neograničene razgovore ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori uz Box trio dva+ paket.

“Potpisivanjem ugovora za taj paket, korisnik dobija na poklon savremeni fiksni telefon SPC CS 900 na poklon”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su naveli da ono što tu akciju čini posebno povoljnom je cijena pretpate od samo jedan EUR tokom prvih šest mjeseci trajanja ugovora.

“Box trio dva+ paket uključuje TV paket sa preko 200 kanala, fiksnu telefoniju i internet brzine do 120 megabita po sekundi (mbps). Tu je i MOVE usluga, koja omogućava premotavanje kanala do sedam dana unazad, čuvanje snimljenog sadržaja, kao i pristup bogatoj videoteci”, objasnili su iz M:tela.

S obzirom da je MOVE TV aplikacija dostupna na mobilnim uređajima, telefonima i tabletima, korisnici tog paketa dobijaju besplatno dvije licence – mogućnost pristupa na dva mobilna uređaja TV sadržajima, uz mogućnost gledanja svih 200 kanala, kao i premotavanje sedam dana unazad.

U okviru ovog paketa korisnik može da kupi i televizor po odgovarajućoj cijeni.

Ponuda važi uz ugovor na dvije godine, a akcija traje do 30. novembra.

“Napominjemo da se primjenjuje fer politika – korisnik dobija 30 hiljada minuta mjesečno ka svim fiksnim mrežama u Crnoj Gori”, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije