fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKreirali mejl adresu za pitanja u vezi sa Zakonom o radu

Kreirali mejl adresu za pitanja u vezi sa Zakonom o radu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo rada i socijalnog staranja kreiralo je mejl adresu [email protected] za sva pitanja u vezi sa Zakonom o radu.

Iz Ministarstva su kazali da putem tog mejla građani i cjelokupna zainteresovana javnost mogu postavljati pitanja u vezi sa Zakonom o radu, koji je stupio na snagu početkom godine.

Na pitanja će odgovarati generalni direktor Direktorata za rad, Zoran Ratković, načelnica Direkcije za radne odnose, Marina Vučićević, samostalna savjetnica u Direkciji za radne odnose, Irena Joksimović i samostalni savjetnik u Direkciji za radne odnose, Marko Ćipović.

„Imajući u vidu značaj ovog propisa za radnike, poslodavce i sve građane Crne Gore pozivamo cjelokupnu zainteresovanu javnost da nas kontaktira i zatraži mišljenje ili pojašnjenje odredbi Zakona. Nastojaćemo da vam u najkraćem vremenu odgovorimo“, saopštili su iz Ministarstva.

Novi Zakon o radu stupio je na snagu 7. januara ove godine, nakon trogodišnjeg zajedničkog rada predstavnika svih socijalnih partnera i pozitivnog stava partnera iz Evropske unije (EU).

Najčitanije

Gutić: Glasanje u PSSE jasan zaokret u spoljnoj politici

Podgorica, (MINA) – Glas predstavnice vladajuće većine u Parlamentarnoj Skupštini Savjeta Evrope (PSSE) Maje...