fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKorisnicima novi telefoni i popust do 33 odsto

Korisnicima novi telefoni i popust do 33 odsto

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svi novi i postojeći postpejd korisnici Telenora od danas mogu kupiti neki od najnovijih modela telefona na 12 ili 24 mjesečne rate i ostvariti do 33 odsto popusta na mjesečnu pretplatu za izabrani tarifni paket.

Iz kompanije su kazali da je kupovina telefona na rate dostupna u ovkiru Play i Total tarifnih paketa.

„Uz određene modele telefona Telenor poklanja zaštitnu masku, staklo za ekran ili oboje. Osim toga, korisnici mogu izabrati neki od proizvoda iz bogate ponude dodatne opreme za telefone, i tako na šest, 12 ili 24 mjesečne rate kupiti slušalice, zvučnike ili pametne satove“, navodi se u saopštenju i dodaje da će akcija trajati do kraja oktobra.

Korisnici koji potpišu ugovor na 12 ili 24 mjeseca, bez obzira na to da li kupe telefon ili servisni benefit, od Telenora dobijaju do 30 gigabajta besplatnog interneta.

Iz kompanije su podsjetili da je Telenorovim korisnicima na raspolaganju i usluga brzog servisiranja telefona, u sve tri prodavnice u Podgorici.

„Telenor je jesenju akciju osmislio sa ciljem da korisnicima omogući povoljne uslove za kupovinu telefona koji nabolje odgovaraju njihovim potrebama, uz brz pristup omiljenim sadržajima putem Telenorove 4G mreže“, navodi se u saopštenju.

Najčitanije