fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu

Kolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu

Kolašin, (MINA-BUSINESS) – Kolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu koja u tom gradu počinje otvaranjem ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450, saopštio je direktor Turističke organizacije, Aleksandar Vlahović.

„Prema informacijama koje dobijamo od hotelijera i izdavaoca privatnog smještaja za period novogodišnjih i božićnih praznika, pa sve do sredine januara, vlada izuzetno veliko interesovanje i dobar buking smještajnih kapaciteta“, rekao je Vlahović agenciji CGNews.

On je kazao da je među gostima koji su rezervisali smještaj najviše domaćih i gostiju iz zemalja regiona.

„Tradicionalno veliko interesovanje vlada među gostima iz Albanije, tako da su oni napravili veliki broj rezervacija, ali imamo i rezervacije iz Srbije i Bosne i Hrvatske“, naveo je Vlahović.

On je podsjetio da je u prethodnom periodu odrađena promocija i marketinška kampanja u cilju povećanja broja posjetilaca.

„U saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO) odrađene su studijske posjete turoperatera i novinara iz Albanije, Turske, Francuske i Mađarske, kojima je predstavljena ponuda grada. Takođe bili smo na sajmu u Tirani s obzirom na to da kod njih vlada veliko interesovanje za Kolašin zimi“, kazao je Vlahović.

Turistička organizacija će, u saradnji sa Opštinom, a u cilju obogaćivanja ponude grada na gradskom trgu otvoriti Novogodišnji bazar 24. decembra.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije