fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHotel Montenegro sjutra prima prve goste

Hotel Montenegro sjutra prima prve goste

Budva, (MINA-BUSINESS) – Hotel Montenegro Beach Resort u Bečićima, koji posluje u sklopu hotelske grupe Montenegro stars, sjutra će primiti prve goste, a do 25. juna svi raspolozivi kapaciteti biće popunjeni.

Hotel koji raspolaže sa 172 sobe i apartmana i tri konferencijske sale, prvi je od tri hotela te hotelske grupe koji počinje da radi.

U kompaniji Montenegro stars su zadovoljni što su cjenovnom politikom u postepidemijskom periodu i unaprijeđenim sanitarno-higijenskim procedurama osmislili ponudu kakvu su domaći gosti i očekivali.

PR menadžer hotelske grupe, Maja Vukićević, kazala je da su se potrudili da gostima pruže ono što su željeli, a to je odmor i relaksacija od napetosti iz prethodnog perioda, uz kvalitetnu uslugu koju pri tom mogu da priušte.

“Zato smo im za 68 EUR omogućili uslugu polupansiona za dvoje, sa besplatnim boravkom dvoje djece uzrasta do 11 godina. Uz to, na raspolaganju im je plaža sa kompletnim mobilijarom i peškirima, SPA centrom, besplatnim parkingom”, navela je Vukićević u saopštenju.

Dodatna povoljnost koju je hotelske grupa Montenegro stars omogućila u saradnji sa Hipotekarnom bankom je odloženo plaćanje turističkih aranžmana do deset mjesečnih rata.

“Hotle Montenegro je poznat kao omiljeno odmorište ruskih gostiju koji čine 90 odsto redovnih gostiju. Ovoga puta ta brojka je u korist gostiju iz Crne Gore. Ostalih deset odsto su gosti iz Srbije i Albanije”, navodi se u saopštenju.

Vukićević je kazala da su u Montenegro starsu znali da uživaju veliko povjerenje domaćih gostiju, zato što uvijek nude realan odnos cijene i kvaliteta.

“Ono što će ih posebno obradovati jesu dodatno unaprijeđeni sanitarno-higijenski protokoli koje smo pripremili konsultujući stručnjake iz oblasti javnog zdravlja u zemlji i inostranstvu. Bez ikakve reklame u tradicionlim medijima i komunikacijom preko digitalnih platformi, gosti su sjajno odreagovali na ponudu i već do 25. juna hotel je u over booking-u“, rekla je Vukićević.

Menadžment je, u epidemijskim uslovima, uspio da završi ranije započete investicije na objektu.

Proširena je restoranska terasa, adaptirana su i dva nova objekta plažna pivnica Galija i potpuno renovirana poslastičarnica Mika, za koju je čak uvedena drive in usluga.

U ponudi je oko 100 vrsta kolača, od 20 centi do tri EUR.

Najčitanije