fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐukanović čestitao Dan Opštine Bar

Đukanović čestitao Dan Opštine Bar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Opština Bar bi trebalo da nastavi s dinamičnim razvojem, kvalitetno valorizujući raspoložive resurse, čime će značajno doprinositi oporavku ekonomije i sveukupnom prosperitetu Crne Gore, saopštio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

„Vjerujem da će i nova vlada prepoznati važnost kontinuiranog ulaganja u ovaj kraj i svojim politikama u saradnji sa lokalnim organima podržati buduće pravce održivog razvoja Bara, na dobro njegovih građana i za dobrobit cijele Crne Gore“, naveo je Đukanović u čestitki povodom Dana barske Opštine, koji se obilježava sjutra.

On je čestitku povodom Dana Opštine uputio njenom i predsjedniku lokalnog parlamenta, Dušanu Raičeviću i Miću Orlandiću, odbornicima i svim građanima Bara, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Đukanović je saopštio da raduje to što su u prethodnom periodu lokalne vlaste, uz podršku državnih, na kvalitetan način sprovodile politike razvoja barske Opštine, naročito imajući u vidu prednosti primorskog položaja Bara, barske luke i potencijale za dalje infrastrukturno povezivanje Crne Gore.

„Na temeljima najviših vrijednosti multikonfesionalnog i multinacionalnog društva, Bar odlučno čuva svoju viševjekovnu tradiciju suživota i tolerancije, doprinoseći time snaženju evropskog i građanskog karaktera savremene crnogorske države“, rekao je Đukanović.

Najčitanije