fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDanas isplata vaučera registrovanim poljoprivrednim proizvođačima

Danas isplata vaučera registrovanim poljoprivrednim proizvođačima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Isplata vaučera od 200 EUR svim registrovanim poljoprivrednim proizvođačima počeće danas, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Iz Ministarstva su naveli da će biti pušteno preko 16 hiljada vaučera.

Ministarstvo će vaučere pojedincima isplatiti preko jedinstvenog matičnog broja u Crnogorskoj komercijalnoj banci (CKB) u Baru, Beranama, Bijelom Polju, Budvu, na Cetinju, u Danilovgradu, Herceg Novom, Kolašinu, Kotoru, Mojkovcu, Nikšiću, Pljevljima, Podgorici, gradskoj opštini Golubovci, Rožajama, Tivtu, Ulcinju i na Žabljaku.

Kako je saopšteno, isplata podrške će se obaviti i preko Prve banke u Andrijevici, Plavu, Gusinju, Plužinama, Petnjici, Šavniku i Tuzima.

Preduzećima će sredstva biti uplaćena preko žiro-računa.

“Ministarstvo će isplatiti sredstva podrške poljoprivrednim proizvođačima kroz vaučere u iznosu od 200 EUR, na koja imaju pravo nosioci poljoprivrednih gazdinstava koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava”, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva su kazali da je mjera kreirana sa namjerom da se registrovanim poljoprivrednim proizvođačima omogući jednokratna podrška, radi obezbjeđenja dijela neophodnih sredstava za poljoprivrednu proizvodnju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije