fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCUE Podgorica najbolji poslovni hotel u Crnoj Gori

CUE Podgorica najbolji poslovni hotel u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prestižna International Travel Awards nagradila je podgorički CUE za najbolji poslovni hotel u Crnoj Gori za ovu godinu.

Iz CUE hotela su saopštili da su se među 4,5 hiljada nominovanih našli predstavnici turističke i hotelske industrije iz više od 50 zemalja svijeta, a priznanja je dobilo 150 pobjednika u raznim kategorijama.

„International Travel Awards priznaju izuzetna dostignuća u pružanju dosljednih, izuzetnih iskustava u svjetskoj industriji luksuznog ugostiteljstva“, navodi se u saopštenju.

Priznanje International Travel Awards osmišljeno je u čast najboljih djelatnika u turizmu i hotelijerstvu širom svijeta, sa ciljem da prepoznaju i nagrade najbolje na globalnom, kontinentalnom i lokalnom nivou.

Selekcija je vršena u turističkim zajednicama i kompanijama, hotelima, vilama, odmaralištima i tematskim parkovima, na osnovu postojećih ocjena gostiju, odnosno putnika.

Generalna menadžerka hotela CUE, Jelena Ognjenović, kazala je da biti nagrađen u ovoj izazovnoj godini znači ogromno priznanje za trud i predanost.

„Da bi se dobilo jedno ovakvo priznanje hotel mora briljirati na svim nivoima. Tokom petogodišnjeg postojanja možemo se pohvaliti brojnim nagradama, koje nam uvijek daju podstrek da budemo još bolji i ispred svog vremena, postavljajući trendove u hotelskoj industriji“, navela je Ognjenović.

Prema njenim riječima, hotel CUE će nastaviti sa unapređenjem vrhuske usluge, društvenom odgovornošću i tehnološkim i drugim značajnim inovacijama, jer žele da pruže nezaboravno i uzbudljivo iskustvo gostima.

U žiriju se našlo 46 predstavnika iz isto toliko zemalja, uglavnom predstavnika nacionalnih turističkih organizacija i hotelske industrije.

Svako od odabranih sudija donosi dugogodišnje iskustvo, vještine i entuzijazam koji je neophodan za odabir, promociju i predstavljanje učesnika na međunarodnoj sceni.

Tim žirija proveo je ogromno vrijeme pregledajući svakog nominovanog predstavnika, kako bi se prava kompanija izabrala za pobjednika.

CUE Podgorica je nedavno nagrađen prestižnom Haute Grandeur Global Awards u četiri izuzetne kategorije – najbolji bed and breakfast hotel na globalnom nivou, najbolji ekološki i urbani hotel u Evropi i najbolji biznis hotel u Crnoj Gori za ovu godinu.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije