fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZajedničkim radom učiniće da Bijelo Polje postane regionalni centar

Zajedničkim radom učiniće da Bijelo Polje postane regionalni centar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Bijelo Polje je dalo poseban doprinos u razvoju Crne Gore, a zajedničkim radom sa lokalnom samoupravom učiniće da taj grad postane regionalni centar koji će imati svoju prepoznatljivost, ocijenio je ministar turizma, ekologije, održivog i razvoja sjevera, Vladimir Martinović.

“Bijelo Polje, koje je prepoznato po svom multietničkom i multikulturalnom skladu, dalo je poseban doprinos u razvoju Crne Gore. I zato na početku ove godine građani i građanke Bijelog Polja treba da očekuju ostvarenje razvojnih projekata i stvaranje stabilnih finansijskih i ekonomskih pretpostavki”, naveo je Martinović u čestitki povodom Dana opštine Bijelo Polje.

On je rekao da će kao Ministarstvo raditi na tome da se prirodna bogatstva Bijelog Polja sačuvaju kako bi ovaj grad postao zanimljiv turistima koji dolaze u našu zemlju.

“Vjerujem da ćemo zajedničkim radom sa lokalnom samoupravom učiniti da Bijelo Polje postane regionalni centar koji će imati svoju prepoznatljivost. Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, kazao je Martinović.

On je čestitku uputio predsjedniku Opštine Bijelo Polje Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine Opštine Ernadu Suljeviću i svim građankama i građanima Bijelog Polja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije