fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeZainteresovani za ulaganja u infrastrukturu i turizam

Zainteresovani za ulaganja u infrastrukturu i turizam

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Doğuş Holding, jedna od najvećih kompanija u Turskoj, zainteresovana je za ulaganja naročito u putnu i energetsku infrastrukturu, turizam i ugostiteljstvo u Crnoj Gori, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Resorni ministar Ervin Ibrahimović održao je sastanak sa predstavnikom Doğuş Holdinga, Hasanom Aratom, koji je predstavio projekte i ulaganja te kompanije i naglasio zainteresovanost za investiranje naročito u putnu i energetsku infrastrukturu, kao i u turizam i ugostiteljstvo u Crnoj Gori.

Doğuş Holding je jedna od najvećih kompanija u Turskoj, čiji portfolio obuhvata više sektora, sa preko 300 kompanija i 19 hiljada zaposlenih.

Ibrahimović je, kako je saopšteno iz Ministarstva, predstavio ključne infrastrukturne projekte u oblasti saobraćaja i energetike koji se sprovode u Crnoj Gori i naglasio značaj turističkih potencijala na sjeveru Crne Gore, kao i u našoj najjužnijoj opštini Ulcinj.

Ibrahimović je pozvao Arata da zajedno sa svojim partnerima obiđu Crnu Goru i uvjere se u potencijale koje ova zemlja pruža, naročito u onim manje razvijenim opštinama na sjeveru Crne Gore i na licu mjesta se upoznaju sa postojećim i planiranim projektima.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Simonović: Izložba prvi korak ka povezivanju dva naroda

Podgorica, (MINA) - Izložba Mandala - Hram tajne tantre, na kojoj su izložene fotografije...