fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZabrinjavaju kontradiktorni stavovi Drljevića i Ministarstva

Zabrinjavaju kontradiktorni stavovi Drljevića i Ministarstva

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nevjerovatna kontradiktornost u stavovima glavnog pregovarača sa Evropskom unijom (EU), Aleksandra Drljevića i Ministarstva finansija u vezi sa vođenjem ekonomske politike Crne Gore je više nego zbunjujuća i zabrinjavajuća, smatraju u Demokratskoj.

Potpredsjednica i poslanica Demokrata, Zdenka Popović, kazala je da izjava Drljevića u vezi sa Poglavljem 17 – Ekonomska i monetarna unija pokazuje da on ne poznaje dovoljno proceduru ili je htio da zamagli oči domaćoj javnosti i evropskim partnerima.

„Tokom prošle sedmice javnost je imala prilike da se upozna sa različitim stavovima iz saopštenja Ministarstva finansija koji se odnose na mjere sanacionog plana koji su predviđeni Strategijom za smanjenje javnog duga i stavovima Drljevića, koji se odnose na Poglavlje 17. Ono što je više nego zbunjujuće i zabrinjavajuće je nevjerovatna kontradiktornost u stavovima koji se tiču problema u vođenju ekonomske politike Crne Gore“, rekla je Popović na konferenciji za novinare.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije