fbpx
23.8 C
Podgorica
October 3, 2022.
NaslovnicaGlavna vijestVladan Drašković novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore

Vladan Drašković novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore je Vladan Drašković, odlučio je Odbor direktora kompanije.

Odbor direktora je tu odluku donio nakon javnog konkursa i sprovedenih intervjua.

Drašković je prethodno obavljao funkciju pomoćnika direktora za komercijalne poslove Aerodroma Crne Gore i od avgusta je bio vršilac dužnosti izvršnog direktora, dok karijeru u avijaciji gradi u posljednjih deceniju.

“U njegovoj biografiji se izdvaja međunarodno iskustvo u avijaciji i korporativnom upravljanju koje je sticao u LSG Lufthansa Service Holding AG od 2013. godine”, navodi se u saopštenju.

Drašković je učestvovao u puštanju u rad jedinica za zemaljsko opsluživanje (ground service, in-flight logistics, airline catering) na ruskim aerodromima Moskva Domodedovo i Čeljabinsk.

“Osim toga, vodio je projekte gradnje novih jedinica na aerodromima Soči u Rusiji i Riga u Letoniji, i sa pozicije generalnog direktora upravljao jedinicama iz kategorije 150+ zaposlenih na aerodromima Krasnojarsk u Rusiji – od 2015. do 2017. godine i Lagos u Nigeriji od 2017. do ove godine”, rekli su iz Aerodroma.

Govori engleski i ruski jezik.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije