fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVeliko interesovanje zakupaca za projekat Boka Place

Veliko interesovanje zakupaca za projekat Boka Place

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Boka Place naselje nudi više od 40 maloprodajnih objekata za zakup za lokalne i međunarode poslodavce, a preko 40 odsto prostora je unaprijed rezervisano.

Iz Porto Montenegra je saopšteno da će Boka Place naselje, čija je gradnja počela u oktobru 2020. godine, biti završeno i otvoreno naredne godine.

„Integrisano u svojih 213 stambenih jedinica, nudi više od 40 maloprodajnih objekata za zakup kako za lokalne, tako i za međunarodne poslodavce“, navodi se u saopštenju.

Zauzimajući ukupnu površinu od preko 7,5 hiljada kvadrata, maloprodajni prostor obuhvata 34 radnje, pet restorana i kafića, kao i šest pop-up lokacija za kratkoročne projekte.

„Više od 40 odsto prostora je unaprijed rezervisano, a među njima su najveći zakupci Voli supermarket, Sport Vision radnja sportske opreme, kao i MCF bioskop“, rekli su iz Porto Montenegra.

Osnovana 2004. godine u Srbiji, MegaCom Film je jedna od najvećih filmskih korporacija i jedini je ovlašćeni zastupnik Disney studia u regionu. Kao partner Porto Montenegra, predstaviće svoj CineGrand bioskop koncept u Boka Placeu, zauzimajući površinu od preko 1,1 hiljadu kvadrata.

Voli, jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija, otvoriće premium supermarket u Boka Place naselju. S prostorom od impresivnih 1,4 hiljade kvadrata , biće jedan od najvećih marketa u regionu. Vodeća regionalna radnja sportske opreme, Sport Vision, otvoriće svoju radnju na preko 400 kvadrata.

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio dugoočekivani projekat – inovativan i urban kvart, Boka Place. Pažljivo planiran prostor spaja gastronomiju, šoping i zabavu s mnogo drugih pogodnosti, dostupnih i samim stanovnicima Porto Montenegra, Tivćanima i turistima sa svih meridijana.

“Boka place predstavlja sjajnu priliku za zakupce koji žele da pozicioniraju svoje prisustvo u Crnoj Gori, koristeći prestiž Porto Montenegro adrese, i kapitalizujući njen stalni rast, kao turističke destinacije, tako i kao doma za internacionalnu zajednicu sa više od 30 nacionalnosti“, navodi se u saopštenju.

Iz Porto Montenegra saopšteno je da je planirano da tenant miks Boka Place bude jedinstvena šoping, gastro i zabavna destinacija na Jadranu. Dizajniran tako da promoviše zdrav i aktivan način života, prvi Siro hotel na svijetu, inovativan koncept ugostiteljskog giganta, Kerzner International (osnivača grupe One&Only) će posebno doprinijeti ambijentu novog naselja.

Više informacija o Boka Place-u i mogućnostima zakupa maloprodajnog prostora, može se naći na sajtu www.bokaplace.com ili putem mail-a [email protected].

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije