fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUlcinj dobija jedan od najprestižnijih hotela na Jadranu

Ulcinj dobija jedan od najprestižnijih hotela na Jadranu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Potpisivanjem aneksa ugovora između Morskog dobra i kompanije Royal iz Prištine stvorili su se uslovi za valorizaciju lokaliteta nekadašnjeg hotela Jadran u Ulcinju, koji će biti jedan od najprestižnijih u Crnoj Gori i šire, saopštio je premijer Dritan Abazović.

Abazović je kazao da je lokalitet gdje je bio hotel Jadran godinama bio zarobljen administrativnim preprekama i birokratijiom, kao i da su radili da se ta situacija promijeni.

“Ponosan sam što smo uz napore Morskog dobra i resornog Ministarstva uspjeli da potpišemo ugovor za izgradnju hotela koji će imati pet zvjezdica. Izgradnjom hotela Jadran dobićemo jedan od najprestižnijih hotela u Crnoj Gori i Jadranu”, rekao je Abazović prilikom ceremonije potpisivanja aneksa ugovora u Vili Gorica.

Direktor Morskog dobra Mladen Mikijelj i vlasnik kompanije Royal iz Prištine, Arber Kryeziu, potpisali su aneks ugovora za investiciju vrijednu više od 40 miliona EUR.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i predsjednik Opštine Ulcinj, Omer Bajraktari.

Abazović je kazao da će hotel imati pet zvjezdica, a da će njime upravljati jedan od najvećih brendova u svijetu, čiji naziv još nije htio da kaže.

“Biće to jedan od najprestižnijih hotela na Jadranu i biće otvorena nova radna mjesta”, kazao je Abazović.

On je naveo da ko želi da radi fer biznis i poštuje ugovorne obaveze, više je nego dobrodošao da investira u Crnu Goru.

“Politika gdje se nijesu poštovali ugovori, zarobljavale najbolje lokacije i čekala neka preprodaja, su iza nas”, dodao je Abazović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije