fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU utorak o izazovima coworking prostora

U utorak o izazovima coworking prostora

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Inovaciono-preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis organizovaće u utorak online CODE on Meet up, na kojem će biti predstavljeni izazovi sa kojima se suočavaju coworking prostori u državi i regionu.

Menadžerka biznis inkubatora u Tehnopolisu, Jelena Popivoda, saopštila je da će na online događaju, Coworking nakon pandemije – stagnacija ili rast, govoriti predstavnici Deli prostora za kreativno delovanje iz Niša, Smart offica iz Beograda, NEST-a iz Podgorice i sarajevskog HUB 387.

“Pandemija izazvana koronavirusom promijenila je način na koji svijet funkcioniše, pa je neminovno uticala i na coworking prostore. Postavlja se pitanje da li su coworking prostori pronašli model funkcionisanja u novonastaloj situaciji, kao i ko im je pružio podršku i koji su njihovi naredni koraci”, navela je Popivoda.

Iz Tehnopolisa su kazali da će događaj u online formatu početi u 18 sati.

Tehnopolis organizuje događaj u okviru projekta Unapređenje saradnje za razvoj prekograničnog poslovnog okruženja– 2CODE, koji je kofinansiran kroz ERDF i IPA II sredstva Evropske unije (EU), u okviru Interreg IPA Programa prekogranične saradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora, za finansijski period od 2014. do prošle godine.

Prvi coworking prostor u Nikšiću, CODE Hub, otvoren je u maju 2018. godine u Tehnopolisu.

Najčitanije