fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU subotu zvanično otvaranje zimske sezone u Kolašinu

U subotu zvanično otvaranje zimske sezone u Kolašinu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovaće u subotu, povodom zvaničnog otvaranja zimske sezone, ski opening događaj u Kolašinu.

“Posjetioci Kolašina će u subotu moći da uživaju uz popuste i besplatne sadržaje na skijalištu Kolašin 1450”, navodi se u saopštenju NTO.

Za posjetioce su obezbijeđene besplatne zimske aktivnosti na snijegu – luk i strijela, krplje, sankanje i langlauf skijanje sa instruktrima.

“Za zabavu najmlađih pobrinuće se face-painting animator. Takođe, u subotu sve posjetioce ski centra Kolašin 1450 očekuje 50 odsto popusta na cijene ski pasa”, rekli su iz NTO.

Jedna od aktivnosti biće i pravljenje mega kačamaka uz kisjelo mlijeko koji je dio projekta Domaći ukusi, a svi zainteresovani moći će da učestvuju u pripremi tog jela zajedno sa profesionalnim kuvarima i besplatnoj degustaciji.

U zabavnom dijelu programa planiran je koncert grupe Senkina đeca, defile mažoretki uz besplatnu hranu i piće, svečano paljenje lampica na jelki na gradskom trgu i vatromet.

“Oba dana vikenda NTO organizuje i besplatan autobuski prevoz za sve zainteresovane. Rezervacije mjesta mogu se obaviti najkasnije do petka, besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300”, dodaje se u saopštenju.

U subotu je polazak iz Podgorice planiran u osam sati ispred hotela Podgorica, a povratak u 16 sati sa skijališta Kolašin 1450 ili 19 sati i15 minuta sa Trga Boraca.

Obezbijeđen je i prevoz sa skijališta do trga u 16 sati.

Pored Podgorice besplatan prevoz će u subotu biti organizovan iz Kotora i Budve.

Za zainteresovane u nedelju NTO organizuje besplatan autobski prevoz iz Podgorice.

Polazak iz Podgorice planiran je u osam sati ispred hotela Podgorica, a povratak sa skijališta Kolašin 1450 u 16 sati.

Najčitanije