fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU srijedu Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima

U srijedu Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom organizovaće u srijedu Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima, na kojem će akcionarima i drugim zainteresovanima predstaviti poslovne rezultate kompanije u prvoj polovini ove godine.

Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće, kako je najavljeno, na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz Crnogorskog Telekoma su pozvali zainteresovane akcionare i investitore da se do sjutra do 16 sati prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

„U naslovu e-maila potrebno je istaći Prijava za 7. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt“, navedeno je u pozivu.

Iz kompanije su kazali da je u pitanju sedmi Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma, koji na taj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, čime se potvrđuje transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja.

Konferencijski poziv sa analitičarima održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Futsal reprezentacija na turniru u Novigradu

Podgorica, (MINA) - Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore naredne sedmice učestvovaće na turniru u...