fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Kotor tokom sezone uplovilo preko 500 kruzera

U Kotor tokom sezone uplovilo preko 500 kruzera

Kotor, (MINA-BUSINESS) – U Kotor je tokom turističke sezone uplovilo preko 500 kruzera, a taj grad je ostvario preko 1,26 miliona noćenja, saopštio je predsjednik kotorske opštine, Vladimir Jokić.

“U svakom pogledu sam zadovoljan ovom godinom. Organizovali smo više od 200 manifestacija, što znači da je skoro svaki dan bila po neka. Pripremamo i novogodišnje praznike. Zaista je Kotor napravio ogroman iskorak što se tiče sezone. Mi ne govorimo više o sezonalnosti turizma, već imamo sezonu svih 12 mjeseci”, reko je Jokić u emisiji Mreža na TVCG.

On je kazao da je kapitalnim budžetom za sljedeću godinu planiran put kroz Gornji Grbalj, kao i da se prema Donjem Grblju radi cjevovod sa svom pratećom opremom, prenosi portal RTCG.

„Uvođenjem pametnih uređaja ubrzali smo saobraćaj kroz Kotor preko 30 procenata. Rekonstruisali smo sve sportske terene, privodi se kraju rekonstrukcija odjeljenje pedijatrije Kliničkog centra, kao i radovi na glavnom gradskom parku na 12 hiljada kvadratnih metara“, naveo je Jokić.

On je dodao da naredne sedmice počinje gradnja trga pijace na Svetom Stasiju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije