fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička kartica dostupna svim posjetiocima Budve

Turistička kartica dostupna svim posjetiocima Budve

Budva, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Budve (TOB) je, u saradnji sa lokalnim privrednicima, pokrenula digitalnu Turističku karticu, putem koje će svi posjetioci grada moći da ostvare brojne popuste i povoljnosti.

„Blizu pet hiljada zadovoljnih Budvanki i Budvana, koji već dvije godine unazad koriste Budvansku karticu, bili su inspiracija da TOB, u saradnji sa lokalnim privrednicima, započne novi projekat ove vrste pod nazivom Turistička kartica“, navodi se u saopštenju.

Digitalna Turistička kartica je dostupna za preuzimanje preko aplikacije Budva tourist svim gostima i mogu je preuzeti putem App ili Play store-a, u zavisnosti od uređaja koji koriste.

Aplikaciju je moguće preuzeti i putem QR koda koji će biti istaknut na ulazima objekata koji učestvuju u projektu, na turističko-informativnim biroima i na promotivnom materijalu TOB-a.

„Koristeći svoju digitalnu Turističku karticu u brojnim privrednim objektima na budvanskoj rivijeri, čiji se spisak nalazi na samoj aplikaciji, gosti će ostvarivati brojne popuste i povoljnosti. U pitanju su restorani, rent a car agencije, suvenirnice, sportovi na vodi, usluge vožnje brodom i slično“, dodaje se u saopštenju.

Cilj projekta Turistička kartica je unapređenje turističkog proizvoda destinacije, na način što će stalni gosti Budve, ali i oni novi, ostvariti značajne popuste na željenu uslugu, a privrednici očekivanu podršku TOB-a.

Zaposleni u TOB-u će u narednom periodu nastaviti da animiraju lokalne privrednike da se uključe u projekat, ukazujući im na promotivne pogodnosti i zajednički interes svih onih koji se bave turizmom u gradu, a to je zadovoljan gost koji će poželeti da se u Budvu ponovo vrati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Sabaljenka pobjendica US Opena

Podgorica, (MINA) - Bjeloruska teniserka Arina Sabeljenka pobjednica je US opena. Ona je u Njujorku,...