fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelekom sjutra predstavlja poslovne rezultate za prvi kvartal

Telekom sjutra predstavlja poslovne rezultate za prvi kvartal

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom će sjutra održati Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima, na kojem će akcionarima i zainteresovanim investitorima predstaviti poslovne rezultate ostvarene u prvom kvartalu.

Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće tokom poziva na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

Iz Crnogorskog Telekoma pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do sjutra do 12 sati prijave na mejl [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu mejla potrebno je istaći Prijava za 14. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i mejl adresu za kontakt.

“To će biti 14. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije,” rekli su iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Konferencijski poziv sa analitičarima održaće se putem platforme Microsoft Teams, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku koji će početi u 15 sati. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima platforme.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije