fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelefon pun knjiga uz Bookmate

Telefon pun knjiga uz Bookmate

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenorovoj ponudi vrhunskih digitalnih servisa od sada se pridružio i Bookmate, aplikacija koja omogućava pristup bazi od preko milion elektronskih i audio knjiga na 15 jezika, uključujući više od tri hiljade knjiga najpoznatijih regionalnih izdavača.

Svim korisnicima koji aktiviraju Bookmate Telenor daje deset gigabajta (GB) interneta za njegovo korišćenje.

Direktor Marketinga u Telenoru, Brano Đurović, kazao je da mu je drago što su prvi operator koji korisnicima u Crnoj Gori pruža Bookmate, popularnu aplikaciju za ljubitelje knjiga svih žanrova.

“Znamo da je korisnicima važno da imaju kvalitetan sadržaj na svom telefonu i zato radimo na tome da stalno obogaćujemo Telenorovu ponudu digitalnih servisa“, rekao je Đurović.

Kako bi čitanje bilo što ugodnije, aplikacija omogućava prilagođavanje osvijetljenosti ekrana, vrste fonta i boje pozadine. Bookmate može da se koristi na laptopu, pametnom telefonu i tabletu.

Dodatnu pogodnost predstavlja i to što Bookmate omogućava i offline čitanje, tako da se knjige mogu preuzeti i čitati i kada nema interneta.

Korisnici mogu da aktiviraju i besplatno koriste Bookmate tokom probnog perioda od 30 dana. Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor.

Bookmate je besplatan u okviru postpejd paketa koji imaju mogućnost da aktiviraju besplatan digitalni servis, a ostali korisnici Bookmate aktiviraju kao tarifni dodatak po cijeni od 4,99 EUR.

Najčitanije