fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTakmičenje za studente za najbolji video na temu blockchain tehnologije

Takmičenje za studente za najbolji video na temu blockchain tehnologije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Komisija za tržište kapitala pozvala je sve inovativne studente da se do 22. decembra prijave na takmičenje za najbolji kreativni video na temu blockchain tehnologije.

Cilj takmičenja je da podstakne studente da istražuju i predstave svoje ideje o primjeni blockchain tehnologije. Takmičenje je otvoreno za sve studente zainteresovane za finansijsku tehnologiju i inovacije.

„Komisija za tržište kapitala otvara vrata kreativnosti i inovacijama kroz jedinstveno takmičenje. Ako si student u Crnoj Gori zainteresovan za finansijske tehnologije, ovo je savršena prilika da pokažeš svoje znanje i kreativnost“, naveli su iz Komisije.

Studenti će imati zadatak da kreiraju video prilog do pet minuta na temu blockchain tehnologije.

„Bilo da preferiraš animacije, dokumentarne snimke, intervjue, dramatizacije, ili kombinaciju ovih formata, želimo da vidimo tvoj jedinstveni pristup ovoj revolucionarnoj tehnologiji“, rekli su iz Komisije.

Radovi će biti ocjenjivani na osnovu originalnosti, tehničkog kvaliteta, relevantnosti i sposobnosti da se privuče pažnju gledalaca.

Obezbijeđene su vrijedne nagrade koje uključuju kurs za licencu Komisije za tržište kapitala, stažiranje u Komisiji ili kontrolisanom licu, kao i knjige iz oblasti digitalizacije i blockchaina.

Rezultati takmičenja će biti objavljeni najkasnije do 15. januara.

Komisija za tržište kapitala takmičenje organizuje u skladu sa Akcionim planom za finansijsku edukaciju za ovu godinu, a na osnovu Programa razvoja finansijske edukacije u Crnoj Gori do 2027.

Program predstavlja strateški dokument koji je usmjeren na podizanje nivoa finansijske pismenosti i promovisanje odgovornog finansijskog ponašanja.

Više informacija može se naći na sajtu Komisije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Olimpijakos slavio na Vila parku

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Olimpijakosa pobijedili su večeras u Birmingemu ekipu Aston Vile 4:2,...