fbpx
NaslovnicaGlavna vijestStjepan Udovičić novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma

Stjepan Udovičić novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma je Stjepan Udovičić, koji će na tu funkciju, u skladu sa odlukom Odbora direktora kompanije, stupiti 1. oktobra.

Iz Telekoma su saopštili da će Udovičić naslijediti Dinu Cibulskaju, koja je na toj poziciji bila od početka 2019. godine. Ona će karijeru nastaviti u Deutsche Telekom grupi, na čelu kompanije Telekom Romania Mobile Communications.

Iz kompanije su kazali da Udovičić posjeduje bogato međunarodno iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u telekomunikacionoj i medijskoj industriji širom svijeta, u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), Aziji, Africi i Evropi, a uz upućenost u globalne telekomunikacijske trendove odlično poznaje i regionalno tržište telekomunikacija.

Udovičić je diplomirao ekonomiju, završio je MBA iz oblasti marketinga, a magistrirao je i u oblasti informacionih sistema na univerzitetu u Liverpulu u Velikoj Britaniji.

Predsjednik Odbora direktora Telekoma, Siniša Đuranović, kazao je da je Udovičić istaknuti telekomunikacioni stručnjak koji je tokom karijere, postavljajući nove strategije, uspješno transformisao i modernizovao poslovanja kompanija u kojima je radio.

„Uvjeren sam da će bogatim iskustvom doprinijeti daljem razvoju i još boljim poslovnim rezultatima Crnogorskog Telekoma. Takođe, želim da se zahvalim Cibulskaji na njenom angažmanu i realizovanju više transformativnih projekata koji su pozicionirali Telekom kao lidera u oblasti digitalizacije, kao i na rezultatima koje je sa timom postigla u vrlo izazovnom ekonomskom i poslovnom okruženju, te joj želim puno uspjeha u karijeri“, poručio je Đuranović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije