fbpx
29.8 C
Podgorica
August 17, 2022.
NaslovnicaMINA BusinessSjutra Sajam namještaja u Budvi

Sjutra Sajam namještaja u Budvi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sajmovi namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, kao i umjetnina – Art Expo počeće sjutra na Jadranskom sajmu u Budvi.

Iz Jadranskog sajma je saopšteno da su planirani kapaciteti izložbe popunjeni.

“Posjetioci i zainteresovani kupci imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u industriji namještaja u periodu intenzivnog opremanja prostora, ugostiteljskih i smještajnih objekata, uoči nastupajuće turističke sezone”, navodi se u saopštenju.

U pet sajamskih hala i na spoljnom prostoru Jadranskog sajma, Sajam namještaja okupiće 55 direktna i indirektna izlagača, predstavljajući sopstvene proizvodne programe i programe principala iz ukupno deset zemalja.

“Novi izlagači, koji se prvi put predstavljaju tržištu na ovaj način su značajno obilježje manifestacije sa aspekta osvježenja ponude, novih proizvoda i tehnologija ali i cjenovne konkurencije”, navodi se u saopštenju.

Novih izlagača je 14,5 odsto i uz tradicionalne dugogodišnje učesnike sajma dodatno afirmišu poslovnu komponentu i regionalni značaj manifestacije.

“Na jednom mjestu publici se predstavljaju proizvodi kompanija koje postavljaju standarde industrije u svjetskim okvirima – kvalitetom, cijenom, konceptom prezentacije i regionalne kompanije koje se bave dizajnerskim namještajem, kao i proizvođači iz oblasti primarne prerade, stolarije, izrade pločastog i masivnog namještaja”, rekli su iz Jadranskog sajma.

Na Sajmu će biti predstavljen kućni namještaj – kuhinje, trpezarije, dnevni boravci, spavaće sobe i kupatila, kancelarijski namještaj, oprema za domaćinstva, poslovne prostore, ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete, baštenski program i ostale vrste namještaja, raznovrsnog dizajna i cjenovnih kategorija.

U segmentu Sajma umjetnina, publici će se prodajnom izložbom slika, grafika, akvarela i crteža predstaviti likovni umjetnici iz Crne Gore, kao i Crnogorsko udruženje kolekcionara antikviteta – nakita, ordenja, znamenja, trofejnog oružja i dekorativnog antiknog namještaja.

Na taj način se, kako se dodaje, proširuju mogućnosti kako učesnika da komercijalizuju umjetnine, tako i posjetilaca da kompletiraju opremanje životnog i poslovnog ambijenta.

„Jadranski sajam će najuspješnije prezentacije učesnika nagraditi tradicionalnim Expo trophy nagradama. Posjetioci će biti u prilici da u nagradnoj igri osvoje neku od nagrada koje Jadranski sajam dodjeljuje u saradnji sa izlagačima“, navodi se u saopštenju.

Iz Jadranskog sajma je saopšteno da su raznovrstan asortiman proizvoda na jednom mjestu, jednostavnost i lakoća kompletnog planiranja i opremanja enterijera i eksterijera, sajamski popusti, najvažnije odrednice koje publici preporučuje ovogodišnje izdanje izložbe.

Radno vrijeme za posjetioce sajma, koji traje do nedjelje, biće od deset do 19 sati.

Najčitanije

ivan vujović, sdp, dritan abazović, vlada, sudski savjet

Vujović: Završni čin Abazovićeve antievropske politike

Podgorica, (MINA) – Neizglasavanje članova Sudskog savjeta je završni čin antievropske politike premijera Dritana...