fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra Sajam namještaja u Budvi

Sjutra Sajam namještaja u Budvi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Sajmovi namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju, kao i umjetnina – Art Expo počeće sjutra na Jadranskom sajmu u Budvi.

Iz Jadranskog sajma je saopšteno da su planirani kapaciteti izložbe popunjeni.

“Posjetioci i zainteresovani kupci imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u industriji namještaja u periodu intenzivnog opremanja prostora, ugostiteljskih i smještajnih objekata, uoči nastupajuće turističke sezone”, navodi se u saopštenju.

U pet sajamskih hala i na spoljnom prostoru Jadranskog sajma, Sajam namještaja okupiće 55 direktna i indirektna izlagača, predstavljajući sopstvene proizvodne programe i programe principala iz ukupno deset zemalja.

“Novi izlagači, koji se prvi put predstavljaju tržištu na ovaj način su značajno obilježje manifestacije sa aspekta osvježenja ponude, novih proizvoda i tehnologija ali i cjenovne konkurencije”, navodi se u saopštenju.

Novih izlagača je 14,5 odsto i uz tradicionalne dugogodišnje učesnike sajma dodatno afirmišu poslovnu komponentu i regionalni značaj manifestacije.

“Na jednom mjestu publici se predstavljaju proizvodi kompanija koje postavljaju standarde industrije u svjetskim okvirima – kvalitetom, cijenom, konceptom prezentacije i regionalne kompanije koje se bave dizajnerskim namještajem, kao i proizvođači iz oblasti primarne prerade, stolarije, izrade pločastog i masivnog namještaja”, rekli su iz Jadranskog sajma.

Na Sajmu će biti predstavljen kućni namještaj – kuhinje, trpezarije, dnevni boravci, spavaće sobe i kupatila, kancelarijski namještaj, oprema za domaćinstva, poslovne prostore, ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete, baštenski program i ostale vrste namještaja, raznovrsnog dizajna i cjenovnih kategorija.

U segmentu Sajma umjetnina, publici će se prodajnom izložbom slika, grafika, akvarela i crteža predstaviti likovni umjetnici iz Crne Gore, kao i Crnogorsko udruženje kolekcionara antikviteta – nakita, ordenja, znamenja, trofejnog oružja i dekorativnog antiknog namještaja.

Na taj način se, kako se dodaje, proširuju mogućnosti kako učesnika da komercijalizuju umjetnine, tako i posjetilaca da kompletiraju opremanje životnog i poslovnog ambijenta.

„Jadranski sajam će najuspješnije prezentacije učesnika nagraditi tradicionalnim Expo trophy nagradama. Posjetioci će biti u prilici da u nagradnoj igri osvoje neku od nagrada koje Jadranski sajam dodjeljuje u saradnji sa izlagačima“, navodi se u saopštenju.

Iz Jadranskog sajma je saopšteno da su raznovrstan asortiman proizvoda na jednom mjestu, jednostavnost i lakoća kompletnog planiranja i opremanja enterijera i eksterijera, sajamski popusti, najvažnije odrednice koje publici preporučuje ovogodišnje izdanje izložbe.

Radno vrijeme za posjetioce sajma, koji traje do nedjelje, biće od deset do 19 sati.

Najčitanije