fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra obilježavanje Svjetskog dana potrošača

Sjutra obilježavanje Svjetskog dana potrošača

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstva ekonomskog razvoja i evropskih poslova organizovaće sjutra Info dan, na kojem će sa zainteresovanim građanima razovarati o potrošačkim pravima i upoznati ih sa postupcima njihove zaštite.

Info dan, koji se organizuje povodom Svjetskog dana zaštite prava potrošača, biće održan u tržnom centru Big fashion od 11 do 15 sati.

“Sa građanima će razgovarati predstavnici Ministarstva ekonomskog razvoja i drugih institucija relevantnih za ovu oblast – Tržišne inspekcije i Centralne banke (CBCG), koji će ukazati na važnost informisanja javnosti o potrošačkim pravima i značaju efikasne primjene Zakona o potrošačima”, dodaje se u saopštenju.

Posjetiocima info pulta će biti podijeljen promotivni materijal sa QR-om koji će ih voditi do sajta www.potrosac.me, na kojem se mogu detaljno informisati o svojim pravima koja su zagarantovana Zakonom o zaštiti potrošača.

Planirano je da u 12 sati generalna direktorica u Ministarstvu ekonomskog razvoja Jasna Vujović i predstavnici ostalih institucija, daju izjave za medije.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije