fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRealizacijom infrastrukturnih projekata omogućena bolja povezanost

Realizacijom infrastrukturnih projekata omogućena bolja povezanost

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Rukovodstvo Herceg Novog uspjelo je da realizacijom infrastrukturnih projekata omogući mještanima bolju povezanost sa susjednim gradovima i državama, saopštio je predsjednik Skupšine Aleksa Bečić.

On je u čestitki povodom Dana Opštine Herceg Novi kazao da obilježavanje ove godine sa sobom nosi potrebu podsjećanja na 80-godišnjicu od opštenarodnog ustanka u Crnoj Gori, u čijem su poduhvatu u velikoj mjeri sudjelovali Novljanke i Novljani, čime su zaslužili pažnju i riječi zahvalnosti.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, naveo da je rukovodstvo grada, odgovornim pristupom na rukovodećim pozicijama, doprinijelo da se Herceg Novi danas izdigne i krene putem ekonomskog i društvenog prospertita, garantujući svim građankama i građanima sigurnu budućnost.

„Prikazujući svojim mještanima da razvoj lokalne zajednice isključivo zavisi od znanja, volje i ljudi motivisanih da strateškim odlukama doprinesu izgradnji kvalitetnijeg društva, uspjeli ste da realizacijom infrastrukturnih projekata omogućite svojim mještanima bolju povezanost sa susjednim gradovima i državama“, rekao je Bečić.

Prema njegovim riječima, upravo ta povezanost i politička širina u svom domaćinskom pristupu usmjerena prema svim narodima i vjerama, pruža Herceg Novom šansu da se na mapi turističkih mjesta pozicionira kao grad mira, tolerancije i kulturnog naslijeđa.

„Vaša posvećenost revitalizaciji značajnih kulturnih dobara, pokazuje odgovoran i profesionalan odnos prema lokalnom stanovništvu i istorijskoj i kulturnoj baštini vašeg kraja“, navodi se u čestitki.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Donirana sportska oprema OŠ ”Milorad Musa Burzan”

Podgorica, (MINA) - Crnogorski olimpijski komitet (COK), kompanije One i Sport Vision, uz podršku...