fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRazvojnom politikom do boljeg standarda građana

Razvojnom politikom do boljeg standarda građana

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vođenjem razvojne politike u narednom periodu svjedočiće se dugoročnom prosperitetu opštine Nikšić, čime će se stvoriti pretpostavke za kvalitetniji životni standard mještana tog grada, ocijenio je predsjednik Skupštine, Aleksa Bečić.

On je, u čestitki povodom Dana opštine Nikšić – 18. septembra, kazao da čvrsto vjeruje da lokalna samouprava posjeduje kapacitete i potrebna znanja da stvori uslove za valorizaciju svih potencijala kojima Nikšić obiluje, uprkos teškom tranzicionom periodu.

„Nikšić predstavlja sportski, kulturni, ali i univerzitetski centar koji je generator okupljanja mladih ljudi iz cijele Crne Gore. Stoga izražavam uvjerenje da će se planiranim investicijama omogućiti otvaranje novih radnih mjesta kojima će se obezbijediti bolji uslovi života za cjelokupno stanovništvo Nikšića, sa posebnim akcentom na mlade koji su ujedno i najveći potencijal vaše opštine“, naveo je Bečić u čestitki.

On je kazao da Nikšić proslavlja taj značajan datum u godini kada cijela Crna Gora slavi 80 godina od Trinaestojulskog ustanka.

„Težnja za slobodom je kroz istoriju uvijek bila zaštitni znak grada pod Trebjesom, dok antifašizam predstavlja osnovnu vrijednost utkanu u karakter Nikšićanki i Nikšićana, čemu svjedoči broj narodnih heroja iz vašeg grada“, naveo je Bečić.

On je čestitao Dan opštine predsjedniku Opštine Nikšić Marku Kovačeviću, predsjedniku Skupštine opštine Nemanji Vukoviću i svim građankama i građanima.

„Na kraju, uz moju punu podršku za ostvarivanje zacrtanih ciljeva još jednom vam čestitam Dan opštine 18. septembar“, naveo je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije